בראוניז פרווה שחיתות

 


האמת שקראתי לפוסט "בראוניז פרווה שחיתות" פשוט בגלל ש"בראוניז פרווה כל כך קלים ופשוטים ובכל זאת כל כך עשירים וטעימים שזאת שחיתות" היה ארוך מדי.

אין לי הסבר לזה,

איך הפכו הבראוניז האלה לקונצנזוס הגדול בבית. או אם תרצו- למלכי הסגר, או הקינוח הפרווה המושלם, הנשנוש האולטימטיבי, ארוחת הבוקר המושחתת או התחליף לכל העוגיות שממתינות בצנצנות. 

אין מי שלא אוהב אותם פה ומצאתי את עצמי מכינה אותם פעם בשבוע, ואחרי כמה ימים מבקשת מאחת הבנות שלי שתכין שוב, עד כדי כך שהפתק עם המתכון נשאר צמוד לפינת האפיה כבר כמה שבועות בלי לזוז.


בראוניז נימוחים, רכים, עם מעטה מבריק ושברירי, בדיוק כמו בקונדיטוריות הכי טובות.

והם פרווה, ופשוטים ומהירים להכנה (בקערה אחת!!)  ועשויים מחומרים שיש לכולם בבית (טוב, רק לכו זריז לקנות קורנפלור).

 בלי מרגרינה, בלי שמן קוקוס, ואפילו בלי שקדים טחונים. פשוט חומרים בסיסיים.

אה, נו, איך שכחתי, גם טעימים בטירוף אפילו בלי שום תוספת מעליהם.

ועם אגוזים ושוקולד שבור? גן עדן!

בעלי טעם עשיר גם בלי 10 טון שוקולד, וטעם מרומז של קפה ושחיתות לשמחת כולם.

אז שריינו לכם חצי שעה והם מוכנים.




בראוניז פרווה שחיתות

____________________


200 גרם שוקולד מריר קצוץ

250 גרם סוכר

1 כף קפה טעים (גם מגורען הולך)

1/2 כוס שמן


4 ביצים

1/2 כוס קמח

2 כפות קורנפלור


**תוספות אופציונאליות:

כלום! הם מושלמים

ובכל זאת? או אחד מהם או אפילו כולם יחד: אגוזי מלך, שוקולד לבן, אגוזי לוז ושברי שוקולד מריר, בייגלה (כן!), ממרח לוטוס, שקדים קלויים.... הכל הולך!




1. בקערה גדולה שמתאימה למיקרוגל שמים שוקולד, סוכר, קפה ושמן וממיסים בפולסים של חצי דקה עד שהשוקולד נמס ומערבבים היטב.

2. מוסיפים תוך בחישה נמרצת את הביצים אחת אחת.

3. מערבבים פנימה את הקמח והקורנפלור.

4. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות. אם רוצים להוסיף תוספות זה הזמן לפזר בנונשלנט מלמעלה.

5. אחרי 10 דקות (כן!) בודקים מה שלומם בתנור, אם החלק העליון מבריק והקצוות נראים אפויים ומעוגלים- זה מוכן. אם לא- חכו כמה דקות ובדקו שוב, אל תתנו להם להתייבש. הם אמורים להיות מוכנים בפחות מ20 דקות.



תגובות

הוסף רשומת תגובה

רשומות פופולריות