איך מכינים פירורי לחם ביתיים או מה לעשות עם חלה מיותמת
שבת עברה כבר מזמן, ופתאום נזכרתם שיש לכם עוד חלה שלמה, שכבר יבשה מדי בשביל לאכול אותה, וטריה מדי בשביל לזרוק. מה עושים? הופכים את העצלנות לאידאולוגיה, ותנו לי לעזור לכם- יישנתם ויבשתם אותה בכוונה רק בשביל שתוכלו להכין פירורי לחם ביתיים וטריים, כיאה למרתה סטיוארט שהנכם. תמיד לשירותכם.
בקיצור, פירורי לחם ביתיים יצילו אתכם מייסורי המצפון על החלה האבודה וגם ימריצו אתכם להכין שניצלים, רווח כפול.
אז ככה, פשוט וקל, איך להכין פירורי לחם ממרכיב אחד בתוספת אידיאלים ונטולי ייסורי מצפון.
פירורי לחם ביתיים
_____________
חלה או לחם ישן
1. פורסים את הלחם לפרוסות עבות
2. מסדרים בתבנית
3. מייבשים בתנור בחום בינוני- נמוך כחצי שעה, עד שכל הלחות יוצאת מהלחם והפנים שלו מתקשה, הוא לא צריך להיות שחום.
4. חותכים את הלחם בצורה גסה לחתיכות קטנות יותר. את השלב הזה כדאי לעשות מעל קערת מעבד המזון, כי זה עושה המון, אהההמ.....פירורים.
5. מכניסים הכל למעבד מזון עם להב המתכת.
6. מתחילים בפולסים וממשיכים בפעולה רציפה דקה- שתיים עד שנוצרים פירורים. מה שכיף הוא שיש לכם שליטה על גודל הפירורים.
מחלה גדולה ולחמניה יצאו לי כמעט שתי צנצנות גדולות של פירורים.
**בונוס: אם אין לכם לחם בבית, אבל אתם צריכים פירורי לחם, ניתן להכניס למעבד המזון כל פחמימה אפויה שיש לכם בבית ולהפוך אותה לפירורים: בייגלה, קורנפלקס, קרקרים, וביסלי.
והרי לכם הפרס שתקבלו על זה ששכחתם את החלה משבת- שניצל טרי.
תודה!! מפורט מדהים
השבמחקמהמםםםם
השבמחקבאיזו טמפרטורה ?
השבמחקחום בינוני נמוך, הייתי אומר בין 150 ל 180 אמור להיות בסדר.
מחק